INFORMACIÓ SOBRE EL CONCERT

Data: 24 de febrer de 2024

Hora: 20:00 h.

Durada: 90 minuts

LA LLUITA ÉS NOSTRA

Des de FTI volem donar la importància que la salut mental mereix, però sobretot, donar el suport i ajuda a les dures malalties que pateix la nostra gent gran. Actualment, l'Alzheimer afecta a més de 800.000 persones a tota Espanya, i a més de 86.000 a Catalunya.

Com a companyia sense ànim de lucre, oferirem aquest concert benèfic, on el preu integral de les entrades serà donat a la fundació Pasqual Maragall (més informació al final de la pàgina). A part, donem l'oportunitat al públic d'aportar la quantitat que desitgi per a la causa.

Aquesta lluita no és només de les famílies que pateixen les dures conseqüències d'aquesta malaltia, aquesta lluita és de tots i totes.

T'esperem per gaudir d'aquesta meravellosa vetllada musical.

Localització: Pg. de Sant Oleguer, 2, 08203 Sabadell, Barcelona

UN TASTET DEL CONCERT

SOBRE LA FUNDACIÓ

La Fundació Pasqual Maragall neix l'abril del 2008, fruit del compromís públic de Pasqual Maragall, exalcalde de Barcelona i president de la Generalitat de Catalunya, després de ser diagnosticat d'Alzheimer.

El seu equip, format per desenes de voluntaris, investigadors, col·laboradors i professionals, tenen com a objectiu tenir un futur on l'alzheimer no tingui cabuda. A més, ofereixen programes d'atenció psicològica per a famílies que tenen un membre patidor d'aquesta malaltia.

Dins la seva pàgina web, podràs trobar informació sobre els seus serveis i investigacions. Fes clic aquí per visitar-la.

AMB EL SUPORT I COL·LABORACIÓ DE: